Lapte condensat

de Xandrinne in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 4095 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta de lapte condensat pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 260 g apa clocotita
  • 6 linguri unt topit
  • 200 g lapte praf
  • 360 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Toate ingredientele le-am bagat in blender si am mixat cateva minute la viteza maxima (eu am mai adaugat 1 lingura de lapte praf, si am mixat inca putin pana mi s-a parut ok consistenta).

Am pus apoi laptele condensat in borcane pe care le-am etichetat (Laura spune ca stau bine la rece 2 saptamani); am pus laptele condensat in frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

21.08.2011, 23:16

foarte bun

mimmi 1

22.08.2011, 11:29

Nu am facut in casa dar am salvat reteta sa o incerc !

Xandrinne 1

22.08.2011, 15:30

Va multumesc!
Intr-adevar e o reteta foarte simpla, cu un rezultat bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos